Електрични системи

 

IMPIANTO ELETTRICO INDUSTRIALEimpianti_elettrici

La ditta Tecnosistemics s.r.l. si occupa di installazione e manutenzione di impianti elettrici commerciali, граѓанското електрични инсталации и индустриски постројки. Користите производи и технологии, и имаат за цел постигнување на сигурен и безбеден растенијата, во согласност со развојот на технологијата во индустријата и бараат минимум manutenzione.propone електрична заштита невидливи, флексибилен и адаптибилен, заштита поврзани со огради, заштитна конструкција систем на звучници со чувствителни жица (ВЕЦ), систем затегнат жиците (TPS), Инфрацрвениот систем(IPS), sistema a fibra ottica per pannelli solari e fotovoltaico (сонцето), радарски системи на електромагнетните бранови и конфигурација системи Multiplex2000 со контролната единица периметар, сериски линија, далечински управувач и графички мапи.

impianti_elettrici1600lrImpianti-elettrici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *